НИВО ЗА РАБОТЕЩИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

II. LEAP! – Скочи на следващото ниво!

Дали развивате продуктовата си линия със CND, abalico, MINX или навлизате по-задълбочено в новата кариера – това ниво е създадено да развие техническите ви умения и да осигури доволството на клиентите ви. Чрез тясно специализираните полудневни, еднодневни и двудневни практически курсове ще развиете вашите умения в посоката, в която желаете. Учебния център предлага 24 различни курса, които се концентрират върху отделни детайли от професията. Всички се базират на интерактивни методи на обучение и са с практически упражнения. Завършването им дава цялостна представа за бизнеса на маникюриста и за възможностите за работа с клиенти. Изберете тези, които са ви необходими и интересни, развийте уменията си. Бъдете информирани, различни, уверени, професионалисти!

Курс по нейл арт в техниката ONE STROKE – I ниво
2 дни, 16 час, осигурени боички за работа; необходимо е курсистът да си носи плоски четки за декорация
Теория: История и запознаване с техниката ONE STROKE; теория на смесването на цветове; материалознание, бои и четки за ONE STROKE.
Практика: Създаване на фон. Практическо упражнение за създаване на елементи и детайли – създаване на палитра от цветове “с един замах”. Създаване на флорални мотиви, фигури и пейзажи.

Курсове CND
Семинари
Новини
Курсове грим