Мезотерапия

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.


VIT:JAL
Една специална комбинация от витамини , аминокиселини и хиалуронова киселина в един единствен продукт! Съдържа хиалуронова киселина ( една от основните съставки на съединителната тъкан), коензими ( мощни антиоксиданти) и витамини В (ревитализиращо действие ) и D ( има активна роля в основния метаболизъм на клетките в тъканите ). За леки бръчки, дехидратирана и атопична кожа, лице,шия, деколте, ръце …. Препоръчва се една терапия седмично и продължението се определя от нашия дерматолог.
Цена
Лице 5мл.-120 лв
Шия 5мл.-120 лв
Ръце 5мл.-120 лв
Ходила 5мл.-120 лв


IDEBAE – изключително мощна , антиоксидантна и стягаща формула, която съчетава Idebenon u DMAE. Idebenon / най-добрия антиоксидант, забавящ стареенето/ u DMAE / подобрява тонуса на кожата и на лицевите мускули, действието му се изразява в изглаждане на бръчките върху челото, малките бръчки около очите, както и притежава общо ревитализиращо действие върху кожата /. Препоръчва се по една терапия седмично в продължение на четири последователни седмици.
Цена
Лице 2мл.-100 лв
Шия 3мл.-140 лв
Деколте 4мл.-190 лв
Стрии 6мл.-285 лв
Ръце 2мл.-100 лв
Ходила 2мл.-100 лв

REVITAL CELLUFORM
Характеризира се с активното действие на фосфатидилхолина и липоевата киселина. Ефективен против целулит, задържането на течности, локализираното натрупване на мазнини и нарушена микроциркулация. REVITAL CELLUFORM е една нежна “липосукция”, която намалява равномерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата без да оставя белези и увреждания. Препоръчва се да се извършват 6- 10 процедури по една процедура на всеки две седмици.
Цена 10мл 70 лв.

REVITAL TONIC
Тази формула е съставена от ферментирала папая, екстракт от пъпеш, липоева киселина и N ацетилцистеин. Предназначена е за специалните области на тялото, шията, горните части на ръцете, вътрешната част на бедрата и коремната област. Това е ревитализираща и стягаща терапия, която възстановява тонуса на кожата и нейният блясък, като създава един незабавен “ копринен ефект”. Всяка сесия съдържа пет третирани , които се правят по две седмично.
Цена 10мл 105 лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР