МАСАЖИ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО
Масажът на цяло тяло е ефективен при повечето проблеми, тъй като обработвайки най-големия човешки орган – кожата, отключва верижна реакция, която има положителен ефект върху всички системи – нерви, мускули, жлези, кръвообращение. Подходящ е при стрес и нервно напрежение, мускулни и ставни болки, болки в гърба, уморени крака, умствена преумора, вяло кръвообращение и много други.

продължителност – 55мин.
цена
ед. процедура – 30 лв.
карта за 5 проц. – 120лв.
карта за 10 проц. – 225лв.

ЧАСТИЧЕН МАСАЖ
Всички видове класически масаж могат да се прилагат на отделните части от тяото:
Масажна яка (шийна област и раменен пояс), Масаж на горни крайници – двустранно, Масаж на гръдна и коремна област, Масаж на гръб, Масаж на лумбосакрална област (талия) и седалище, Масаж на долни крайници – двустранно.

продължителност – 30мин.
цена
ед. процедура – 20 лв.
карта за 5 проц. – 80 лв.
карта за 10 проц. – 150 лв.

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

Използват се специални техники за масажиране на малки зони по ходилата и ръцете, като така се оказва въздействие върху конкретни вътрешни органи.
Той стимулира енергийните меридиани, активира микроциркулацията и снабдяването на вътрешните органи с кислород, действа хармонизиращо и способства за подобряване на общото състояние на организма.

продължителност – 30мин.
цена – ед. процедура – 20 лв.

МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ

Масажът премахва тежестта в краката,болките в кръста, мускулното и нервно напрежение. Възстановява комфорта и самочувствието на бременната жена.По време на бременност в женският организъм настъпват промени,които нарушават комфорта на бъдещата майка. Най – често това са тежест в краката,болки в кръста, мускулно и нервно напрежение. Тези промени могат да бъдат облекчени чрез масаж и физически упражнения. Масажът за бременни който предлагаме включва специални похвати от лимфният дренаж,от лечебният масаж и масаж на ходилата с цел възстановяване комфорта и самочувствието на бременната.Масажът се изпълнява от страничен лек или седеж.
Подобрява гъвкавостта на ставите, еластичността на кожата, нормализира циркулацията на кръвта и лимфата.

продължителност – 30мин.
цена – ед. процедура – 24лв.

продължителност – 60мин.
цена – ед. процедура – 34лв.

ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАСЖ

Дълбокотъканният масаж е предназначен за по-дълбоките слоеве от мускулната и съединителната тъкан, т.е. фокусиране въздействието на масажа към строго специфична област, която може да включва няколко вида тъкани. Масажът е особено ефективен при хронично стегнати или болезнени мускули, повтарящо се напрежение, постурални проблеми или за възстановяване от контузия.
Много често за дълбокотъканен масаж се смята спортният масаж, който се дефинира с използване на дълбокотъканни похвати.

продължителност – 50мин.
цена
ед. процедура – 30 лв.
карта за 5 проц. – 120лв.
карта за 10 проц. – 225лв.

ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ С МЕД

МАСАЖЪТ С ПЧЕЛЕН МЕД е древен способ за прочистване на човешкия организъм. Чрез него на тъканите се въздейства в дълбочина, като от тях през порите на кожата се извличат натрупваните с години отпадъчни вещества. Приложен единствено на гърба, меденият масаж влияе силно тонизиращо и имуноукрепващо, като възстановява естествената способност на тялото да се самоосвобождава от отровите. Той е особено полезен при множество типични за цивилизацията болести, причината за които е натрупването на токсини. Не се прилага при алергии към мед, остри инфекции, злокачествени и психични заболявания.

продължителност – 20мин.
цена – ед. процедура – 25лв.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН – ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ
Помага за дрениране на задържаната вода и токсините в организма. Подхранва и стяга кожата, портокаловата текстура се отстранява.

продължителност – 40мин.
цена
ед. процедура – 25 лв.
карта за 5 проц. – 100 лв.
карта за 10 проц. – 187 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С МЕД
Рязкото подобрение на кръвообращението в дълбоките слоеве кожа и мускулните влакна, способства за подобряване подхранването на вътрешните органи и тъкани.
Медът, предавайки биологически активните вещества, абсорбира токсините и способства за бързото им изхвърляне от организма.
Такъв вид масаж се прави за увеличаване на лимфотока и прочистване на кожата.
Кожата след прилагането на медения масаж става мека, копринена, стегната и с разгладени подкожни уплътнения, подобрява се общото състояние на организма.

продължителност – 30мин.
цена – ед. процедура – 38 лв.

МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С ШОКОЛАД

КРАСОТА. Храната на боговете, както е известно какаовото масло, има добро въздействие при суха кожа. Отличен антиоксидант, зарежда с енергия, ефикасно при смяна на сезоните. Хидратира, омекотява и успокоява чувствителната и изтощената кожа като образува защитен слой. Какаото подобрява производството на хормоните на щастието и допринася за доброто настроение. След употребата му кожата придобива нежен, кадифен блясък, става по-еластична, мека и гладка. Масажът зарежда вялата и изтощена кожа с енергия и я подмладява.
• Подхранва и хидратира кожата
• Изглажда бръчките
• Има пилинг ефект
• Anti-age ефект
• Антицелулитен ефект
• Зарежда с хормоните на щастието
• Оставя най-вкусното ухание
Масажът приключва с поднасяне на парченце натурален шоколад.
Удоволствието е гарантирано !!!

продължителност – 60мин.
цена
ед. процедура – 40 лв.
карта за 5 проц. – 160 лв.
карта за 10 проц. – 300 лв.

МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С АРОМАТНИ МАСЛА

Ароматите намаляват стреса и напрежението, ободряват и укрепват тялото, успокояват емоциите, влияят на настроението, подмладяват.

продължителност – 60мин.
цена
ед. процедура – 40 лв.
карта за 5 проц. – 160 лв.
карта за 10 проц. – 300 лв.

ЕНЕРГИЕН АНТИСТРЕС МАСАЖ С ПОЛУСКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

Масажната техника, балансиращото действие на полускъпоценните кристали и затоплените есенциални масла, стимулират енергийните пътеки в областта на лицето и на тялото. Бълшебния коктейл на аромати, в съчетание със силата на полускъпоценните кристали, разтапя всяка дисхармония и реактивира връзката с източника на вътешен баланс. Пренесете се в рая на чувствата с този Антистрес масаж, с който ще релаксирате, пречистите и възстановите както тялото, така и душата!

Ако преди време кристалите са били достъпни само за определени хора, то днес тази наука и терапия е достъпна за всеки, който е заинтересован от себе си, своето психоментално развитие и уравновесяване на духа и тялото.

Важно: Полускъпоценните камъни и кристали излъчват салиций, което е много полезно, защото чрез съприкосновението си със кожата, този химичен елемент се абсорбира от организма. Салицият е един от най-важните микроелементи, влизащи в състава на нашия организъм.

продължителност – 80мин.
цена – ед. процедура – 65 лв.

МАСАЖ С ТОПЛИ БИЛКОВИ ТАМПОНИ

Този масаж е част от Аюрведа – древноиндийската система за поддържане на здравето и жизнения тонус. Подбират се различни билки в зависимост от индивидуалното състояние и желания ефект. Топлото масло, което попива в билките, изтегля екстракт от активните съставки на лечебните растения, а масажът го разнася по кожата и му помага да проникне по-дълбоко.
Чрез този масаж се отстраняват напрежението и стресът, подобрява се кръвообращението, повишава се имунната защита на организма, постига се пълна релаксация. Масажът с билкови торбички се препоръчва при безсъние, главоболие, преумора и стрес, понижен имунитет и др.
Ефектът е троен: – от натиска на масажа – от топлото олио; – от етеричните масла в билките;
Масажът приключва с масаж с малки торбички на лице, ефектът е невероятен – мускулатурата се отпуска, кожата поема активните съставки на билките, а аромата ви пренася в един свят на всемирно спокойствие.

продължителност – 80мин.
цена – ед. процедура – 60 лв.

ЦЕНИ ЗА КОМБИНИРАНИ ПРОЦЕДУРИ:
тангентор + цял масаж – 45лв. – 21/24
тангентор + ант. масаж – 40лв. – 19/21
тангентор + част. масаж – 38лв. – 22/16

ЦЕНИ НА КАРТИ ЗА 5 БР. КОМБИНИРАНИ ПРОЦЕДУРИ:
5 тангентор + 5 цял масаж – 207лв. – 95/112
5 тангентор + 5 ант. масаж – 188лв. – 94/94
5 тангентор + 5 част. масаж – 169лв. – 94/75

ЦЕНИ НА КАРТИ ЗА 10 БР. КОМБИНИРАНИ ПРОЦЕДУРИ:
10 тангентор + 10 цял масаж – 385лв. – 175/210
10 тангентор + 10 ант. масаж – 350лв. – 175/175
10 тангентор + 10 част. масаж – 315лв. – 175/140

РЕХАБИЛИТАТОР – КИРКО КИРКОВ

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР