RADIESSE КОРЕКЦИЯ НА ЛИЦЕВ ОБЕМ

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.


RADIESSE е ново поколение дермален филър, ефективно коригиращ обемния дефицит, стимулиращ колагеновата продукция и подобряващ структурата на дермата.

RADIESSE съдържа 70% гел-основа от целулоза, вода и глицерин и 30% калциеви микросфери. Тези микросфери образуват “скеле” и стимулират фибробластите за производство на собствен колаген. Така освен незабавната корекция на обема се постига и дълготраен лифтинг ефект, дори по-впечатляващ от дълбоките хиалуронови филъри.
RADIESSE е един от най-безопасните дермални филъри. Не се изисква тест за алергии. Предлага се в две разновидности : 1 мл. и 2 мл.

С годините нашият колаген се разгражда и променя своята структура, в резултат на което кожата се отпуска, появяват се бръчки, гънки, настъпват промени в обема на определени лицеви зони и загуба на контур.

Зони подходящи за третиране с RADIESSE :
-третиране на дълбоки назолабиални гънки
-третиране на хлътнали бузи
-третиране на линията на брадичката
-корекция на носа
-ремоделиране на скули
-третиране гърба на ръката
-третиране на бузи при мъже
-корекция на менто-лабиална гънка при мъже

ЦЕНИ:
за 1 мл. – 500 лв.
за 2 мл. – 700 лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР