КОЛАГЕНОВА МЕЗОТЕРАПИЯ - НОВА СТЪПКА В ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.


Колагеновата мезотерапия поддържа и възстановява колагеновите фибри на съединителната тъкан
Подпомага намаляването на видимите признаци на състаряване на кожата
Подпомага намаляването появата на бръчки
Подпомага овлажняването на състарената кожа

MD-TISSUE е нов медицински препарат, разработен от GUNA с цел да помогне на жените и мъжете да изглеждат естествено по-млади, като хидратира, тонизира, освежава, стяга кожата и намалява появявата на бръчки и други признаци на нейното остаряване.
Колагенът представлява основната компонента на съединителната тъкан и неговото отслабване, разрушаване и интоксикация са основните причини за състаряването на тъканите и кожата.
Когато човек остарява, епидермисът изтънява, вследствие на което бариерата, задържаща влагата в кожата намалява, водейки до прекомерно изпаряване и изсушаване на кожата. При остаряването, броят на епидермалните клетки намалява приблизително с 10% всяка година, което възпрепятства нейното възстановяване и обновяване.
Въздействията на остаряването върху дермалния слой са значителни, при което не само дермалният слой изтънява, но и колагеновите и еластинови фибри, допринасящи за еластичността на кожата се дефрагментират и износват. Тези промени предизвикват нейното сбръчкване и провисване.
Освен това бръчките се причиняват от често мръщене, биологично стареене, силни слънчеви увреждания, пушене, лоша хидратация, замърсявания на кожата и различни други фактори. Промените, предизвикани от вредното излагане на слънце, или тъй нареченото фотосъстаряване, включват суха, провиснала и вяла кожа и появата на бръчки. Най-много бръчки се появяват по тези области на тялото, които са най-силно изложени на слънце. Те включват най-вече лицето, врата, горната част на дланите и ръцете до лактите.

Препаратът MD-TISSUE е разработен от GUNA Laboratories на базата на съвременните знания за физиологичното остаряване на кожата, чрез иновативна SKA/Sequential Kinetic Activation/ технология, като по този начин осигурява един новаторски физиорегулативен подход за запазване и възстановяване на кожата. Той възпира физиологичното остаряване на съединителната тъкан и действа като бариера срещу свободните радикали. Основният компонент на MD-TISSUE е колагена, който ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри на матрикса на съединителната тъкан, като по този начин осигурява качествена колагенова решетка – „биомрежа”, която придава контур, стегнатост и тонус на кожата и е основата върху която се надграждат всички останали структури.
За да постигнат една още по-революционна формула, GUNA Laboratories са обогатили състава на MD-TISSUE с няколко забележителни поддържащи компонента: аскорбинова киселина (витамин C,) магнезий, пиридоксин хидрохлорид (витамин B6,) рибофлавин (витамин B2,) и тиамин хидрохлорид (витамин B1.) Тези вещества рядко се срещат в естетичните формули, но са от голямо значение за съхраняване младостта на кожата. Освен това те спомагат за преноса, полагането и стабилизирането на колагена в съответните структури на кожата, там където е необходимо, поради проявения тропизъм към тях.
MD-TISSUE може да бъде инжектиран директно в съответните области на кожата, при което механично реструктурира тъканите и изглажда бръчките. MD-TISSUE може да се използва или самостоятелно в качеството на много ефективно антисъстаряващо лечение, чрез тунелно, или интрадермално инжектиране /иглена мезотерапия/, или като средство, поддържащо действието на други противосъстаряващи продукти, като хиалуронова киселина или ботокс. Трансдермалната доставка на MD-TISSUE, чрез магнитофореза с дермопроводящ гел (Gel Beauty) /безиглена мезотерапия/, или чрез дерморолери /мезолаик, микроигли/ улеснява приложението и осигурява качествената колагенова „биомрежа”, която е в основата на стегнатата и тонизирана кожа. Така, новаторският формат на колагеновата формула, позволява на практикуващия терапевт да атакува пряко засегнатата зона на кожата, за постигането на по-добри и по-ефикасни резултати.
Състав: Колаген.
Ексципиенти: Аскорбинова киселина, магнезиев глюконат, пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, тиамин хидрохлорид, NaCl, вода за инжектиране.

 
MD-MATRIX
-Подпомага намаляването на мастните натрупвания
-Подпомага намаляването на целулита
-Подпомага изглаждането на портокаловата кожа
Препаратът MD-MATRIX е разработен от Guna Laboratories на базата на тези физиологични явления, в качеството на новаторска формула, предназначена да подпомогне намаляването на видимите признаци на локалните мастни натрупвания и целулита, чрез въздействие на няколко нива.
Основният компонент на препарата е колагена, който поддържа и възстановява съединителната тъкан и колагеновите фибри и така изгражда опорна „биомрежа”, която осигурява стегнатост и плътност на кожата и е основата върху която се надграждат всички останали структури.
MD-MATRIX може да бъде инжектиран директно в съответните области на кожата, при което механично реструктурира тъканите. MD-MATRIX може да се използва, или самостоятелно в качеството на много ефективно антиацелулитно или антиадипозно лечение, чрез интрадермално инжектиране /иглена мезотерапия/, или като средство, поддържащо действието на други антицелулитни, или антиадипозни продукти.Трансдермалната доставка на MD-MATRIX, чрез магнитофореза с дермопроводящ гел(Gel Beauty) /безиглена мезотерапия/, или чрез дерморолери /мезолаик, микроигли/ улеснява приложението и осигурява качествената колагенова решетка- „биомрежа”, която е в основата на стегнатата и тонизирана кожа.

Цени:
MD TISSUE
1 процедура – 70 лв.
10 процедури – 630 лв.

MD MATRIX
1 процедура – 60 лв.
10 процедури – 540 лв.

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения