Кислородни терапии - OXYjet STAR

За да бъде кожата млада и красива трябва да получава достатъчно количество кислород и хранителни вещества като глюкоза, аминокиселини, мастни киселини. От снабдяването на клетките с кислород зависи и процеса на регенериране на кожата. Външният слой на кожата /епидермисът/ се състои от постоянно отделящи се рогови клетки, които в ранна възраст се възстановяват в 4-седмичен цикъл. С възрастта под въздействие на естествени биологични процеси и действието на околната среда клетките получават все по-малко кислород и хранителни вещества, нарушава се активността на епидермиса и неговата способност за възстановяване.
Кислородните терапии /биоокситерапии/ са относително нови в козметиката.Известни са методики като кислороден пилинг, кислородна мезотерапия, кислородно насищане и др.
Кислородните терапии общо казано представляват точково въздействие върху кожата с високоскоростна струя чист кислород.
Кожата се състои от три пласта-епидермис,който предпазва организма от агресията на външната среда, дерма и хиподерма. В епидермиса няма кръвоносни съдове. Кожните клетки достигат до най-горния му слой и умират там, след което се излющват. Мъртвите клетки редовно трябва да се махат, защото са задръстени с отпадъци и бактерии.
Дермата лежи под епидермиса и в нея се намират клетките, осигуряващи храненето на кожата, нейната защита, овлажняване, еластичност, здравина. В дермата има кръвоносни съдове и нервни окончания.
В хиподермата/най-вътрешния пласт /са разположени мастните клетки, образуващи подкожния слой мазнина.
Типът кожа зависи от генетичния фактор, географския район, начина на хранене, обмяната на веществата, временни или хронични болестни състояния, хормонални нарушения и естествено от възрастта. С годините всяка кожа търпи промени – основно склонност към изсушаване.
Кислородниата терапия предлага индивидуален подход в зависимост от възрастта, типа и състоянието на кожата.
 
За нуждите на вашата кожа, ние предлагаме различни видове кислородни терапии!
 
‘‘ПРОЦЕДУРИТЕ СА БЕЗБОЛЕЗНИ, ПРИЯТНИ И НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ’‘
 

 

OXY clear – ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ С КИСЛОРОД
Почистване чрез кислородна струя и ексфолиация в съчетание с фототерапия синя био-светлина и специални продукти Nora Bode.
Специалният накрайник осъществява дълбок пилинг и насищане на кожата с кислород.Процедурата е подходяща за всички видове кожа.Почистват се порите и се премахват замърсяванията.Червената светлина стимулира клетъчният метаболизъм.
Индикации:
-Груби кожни участъци
-Замърсена кожа с наличие на комедони
-Акне
-Необходимост от дълбоко почистване
-Подготовка на кожата за специфични терапии
-Намаляване на възпаленията и дезинфекция
-Витализиране и успокояване на кожата

Цена – 55лв

 

OXY-ANTI ACNE TREATMENT – ТЕРАПИЯ АНТИАКНЕ С ЧИСТ КИСЛОРОД
Акнето е най-често срещаното кожно заболяване. Освен в пубертета от акне могат да боледуват и хора в по-зряла възраст.
Лечението на акнето е комплексно и трябва да се провежда след консултация с дерматолог. Oxy антиакне терапията почиства порите и премахва замърсяванията. Синята био светлина има мощно антибактериално действие и е изключително подходяща за кожа с наличие на пъпки и акне. Този вид фототерапия е безопасна и без странични ефекти. Кислорода подпомага подтискането на възпалителния процес на акнето, успокоява кожата, намалява възпаленията и дезинфекцира.

Цена – 65лв

OXY-VITAMIN ‘‘C’‘ TREATMENT – ТЕРАПИЯ ЗА НАСИЩАНЕ НА КЛЕТКИТЕ С ВИТАМИН ‘‘C’‘ И ЧИСТ КИСЛОРОД
Дайте един енергиен тласък на вашата кожа със 100 % чист VITAMIN C. Третирането с анти-оксидант подобрява повредената от слънцето кожа и помага при борбата с признаците на преждевременното стареене. Възстановяващият серум, съдържащ висока концентрация на витамин C, е създаден за подобряване производството на колаген и еластичността на кожата. Кислороден масаж, Кислородна маска с витамин С, Кислородно впръскване на ампула витамин С – под налягане от 3..5,6 атмосфери, за да се въведат активните съставки в най-дълбокия слой на епидермиса.
Индикации:
-Мимически бръчки
-Загуба на еластичност
-Торбички около очите
-Бледа и отточна кожа
-Пигментни петна

Цена – 69лв

 

OXY-COLAGEN TREATMENT – ТЕРАПИЯ АНТИБРЪЧКИ С ЧИСТ КИСЛОРОД И КОЛАГЕН / ЕЛАСТИН/
Отпусната кожа, силно изразени линии и липса на блясък са чести признаци на остарялата кожа. Терапията анти-бръчки третира проблемните зони по лицето с вливане на активни анти-ейдж съставки чрез силна струя кислород. Забавя се процеса на стареене, повдига се контура на лицето, а ампулите колаген и еластин подхранват клетките и правят кожата здрава и еластична.
Индикации:
-Кожа с наличие на бръчки
-Застаряваща кожа
-Кожа с нужда от регенериране
-Кожа със загуба на еластичност

Цена – 69лв

 

OXY-MOISTURE BOOST – ТЕРАПИЯ ЗА ДЕХИДРАТИРАНА И УМОРЕНА КОЖА С ЧИСТ КИСЛОРОД
Хидратираща и детоксикираща процедура за лице за замърсена, отпусната и повехнала кожа. Силна струя кислород прониква в кожата и освобождава молекули чист кислород, зареждайки клетките с енергия и елеминирайки токсините. Дълбокото проникване на кислород снабдява кожата с влага, детоксикиращият масаж я заглажда и предотвратява появата на нови бръчки.
Индикации:
-Мимически бръчки
-Загуба на еластичност
-Торбички около очите
-Бледа и отточна кожа
-Суха и дехидратирана кожа

Цена – 65лв

OXY-LIFT CAVIAR TREATMENT – ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ С ХАЙВЕР И ЧИСТ КИСЛОРОД
Всеки ден кожата ни е изложена на замърсяване, а като добавим и стреса от натовареното ежедневие – резултатът е ускорен процес на стареене. Иновативните технологии в козметиката са насочени предимно към борбата с тези външни врагове на кожата. Изследванията доказват, че хайверът предпазва кожата от замърсяване, почиства я, без да я изсушава и подпомага производството на естествен колаген от тялото.
Екстрактът от хайвер е идеалната съставка в продуктите за грижа за кожата, поради факта, че стимулира регенерирането на клетките й. Абсорбира се лесно и е особено ефективен в процеса на хидратиране и това го прави подходящ за чувствителни зони като тази около очите. Освен това инжектирането с кислород нормализира обмяната на веществата, транспортира хайвера в дълбочина, ускорява процеса на регенерация на кожата и запазва влагата в нея.
Индикации:
-Кожа с наличие на бръчки
-Застаряваща кожа
-Кожа с нужда от регенериране
-Кожа със загуба на еластичност
-Суха, дехидратирана кожа

Цена за ед. процедура – 85лв
Цена пакет 5 процедури – 380лв
Цена пакет 10 процедури – 700лв

Ефектът от терапията е видим от първа процедура, но за траен и още по-добър резултат са необходими 8 – 10 процедури! OXY-терапиите са безболезнена алтернатива на иглената мезотерапия!

OXY-BEAUTY-TOX VITALIZING CONTOUR LIFT – КИСЛОРОДЕН БОТУЛАЙК ЛИФТИНГ
Мощен комплекс за изглаждане на кожата
Нашите естествени движения и мимики и напредването на възрастта оставят своя отпечатък.
Първите признаци се проявяват с появата на „пачи крак” около очите и хоризтонални бръчки на челото.
Намаляването на еластичността на кожата я прави да изглежда уморена и застарена.
Мощният комплекс за изглаждане на кожата Beauty Tox е създаден за да атакува тези негативни фактори:
-За кожа с признаци на стареене
-Фини линии около очите и устните
-Атонична
-Възраст 30-45 години.
-Интензивно почистване на кератиновите клетки
-Релаксация на мимическата мускулатура
-Регенерация на колагеновите фибри
-Запълване на линиите с хиалуронова к-на
-Стягане на лицевия контур чрез стимулиране на мускулите
Индикации:
-Кожа с наличие на дълбоки бръчки
-Променен овал
-Застаряваща кожа
-Кожа с нужда от регенериране
-Кожа със загуба на еластичност
-Суха, дехидратирана кожа

Цена за ед. процедура – 95лв
Цена пакет 5 процедури – 425лв
Цена пакет 10 процедури – 800лв

Ефектът от терапията е видим от първа процедура, но за траен и още по-добър резултат са необходими 8 – 10 процедури! OXY-терапиите са безболезнена алтернатива на иглената мезотерапия!

 

OXY-LIFT HYALURONIC TRIPLE EFFECT – ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОН И ЧИСТ КИСЛОРОД

Хиалуронова киселина от трето измерение – ефективна алтернатива на третирането на бръчките с инджекции.
ПОДДЪРЖА – ИЗГЛАЖДА – СТЯГА
В тази нова терапия си подават ръка високата технология и природата. Продуктите от серията съдържат Хиалуронова киселина, Quicklift, Еyeseryl, масло от гроздови семена. Всички продукти от серията са без парабени, минерални масла, алергенти, PEG – деривати.
Комплексите от Хиалуронова киселина с троен ефект, достигат до различните слоеве на горния епидермис. Маслото от гроздови семена, маслото от жожоба и скуаланът обогатяват допълнително. Хилуроновата киселина изпълва депата на влага в кожата. Quicklift има лифтинг ефект върху лицето – един лифтинг без скалпел. Продуктът е с трайно действие. Кожата става по-гладка, а бръчките се изглаждат отвътре навън. Съвременният пептид Еyeseryl е предназначен за изсветляване на тъмните кръгове и намаляване на торбичките под очите.
Благодарение на инжектирането с поредица импулси с високо налягане, продуктите и кислорода проникват дълбоко в епидермиса, което обуславя високите резултати от терапията. Образува се депо в дълбоките кожни слоеве, кожата се изглажда и стяга. Инжектирането на кислорода витализира и енергизира кожата и тя изглежда свежа и здрава.
Два часа след нанасяне на продуктите нивото на влагата в кожата се повишава до 79,2 % !

Цена за ед. процедура – 95лв
Цена пакет 5 процедури – 425лв
Цена пакет 10 процедури – 800лв

НОВО!!! OXY-STEMCELL TREATMENT – ТЕРАПИЯ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ С ЧИСТ КИСЛОРОД

Отпусната кожа, силно изразени линии и липса на блясък са чести признаци на остарялата кожа. Терапията със стволови клетки от ябълка и гроздови семена третира проблемните зони по лицето с вливането на активните анти-ейдж съставки чрез силна струя кислород.
Екстрактът от фитостволови клетки на ябълка и гроздови семена е съвременна съставка, която има следните предимства за кожата:

-Активира защитните функции на стволовите клетки.
-Осигурява без хирургичен микро-лифтинг.
-Действа като анти-бръчки филър и запълващ активатор.
-Увеличава синтезът на колаген.
-Намалява вредите и защитава срещу UVA и UVB радиация.
-Намалява видимите ефекти от свободните радикали.
-Осигурява фотозащитен ефект срещу свободните радикали.
-Драстично намалява появата на нови бръчки.

Стволовите клетки, обгръщат кожата като чадър и стимулират клетъчната функция и жизненост. Има фин и нежен аромат, който придава на кожата сияйна мекота. Има предпазваща функция за кожата и изразен анти бръчки ефект. Благодарение на високомолекулярната хиалуронова киселина кожата е хидратирана и защитена. Подходящ е за всеки тип кожа, особено в грижата за хидратация и грижата против образуване на бръчки.
OXY-STEMCELL TREATMENT прави кожата здрава и еластична!

Цена за ед. процедура – 95лв
Цена пакет 5 процедури – 425лв
Цена пакет 10 процедури – 800лв

Ефектът от терапията е видим от първа процедура, но за траен и още по-добър резултат са необходими 8 – 10 процедури! OXY-терапиите са безболезнена алтернатива на иглената мезотерапия!

 

ФУНКЦИЯ КИСЛОРОДНО ИНЖЕКТИРАНЕ – ОXY jet/tone

Тази функция е достойна алтернатива на мезотерапията, но е напълно безболезнена.
Бъдещето в козметичните програми.Специално формулирани козметични продукти и кислород проникват дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане, което обуславя високите резултати от терапиите.Образува се депо в дълбоките кожни слоеве.Кожата се изглажда и стяга, пигментациите намаляват, а възпаленията изчезват.От особена важност са специалните козметични продукти, създадени конкретно за инжектиране, така например: Инжектирането с налягане на хиалуронова киселина изисква специални малки молекулни вариaнти и отсъствие на всякакви консерванти за да проникне в кожата.Nora Bode разполага с уникални коктейли за различните проблеми.Ниската молекулна маса на хиалуроновата киселина се съдържа в продуктите против стареене, което гарантира незабавен ефект.
Инжектирането на кислорода витализира и енергизира кожата и тя изглежда свежа и здрава.Терапиите са подходящи за подпомагане на оздравителните процеси след хирургични интервенции, изгаряния, лазерно фотоподмладяване и други кожни проблеми.

Индикации:
-Кожа с наличие на бръчки
-Кожа със загуба на еластичност
-Застаряваща кожа
-Кожа с нужда от регенериране
-Пигментини петна
-Целулит

Цена: околоочен контур – 35лв
Цена: мезо устни – 35лв
Цена: мезотерапия лице – 60лв
Цена: мезотерапия лице и шия – 65лв
Цена: шия и деколте – 65лв
Цена: мезотерапия лице, шия и деколте – 75лв

 
 

ФУНКЦИЯ OXY tone : КИСЛОРОДЕН ФЕЙС ЛИФТИНГ

Уникалната полиротационна вибрираща глава стимулира и стяга мускулите и връзките между клетките.Лицевият контур е видимо опънат, а околоочният контур е в подобрено състояние.
В съчетание със уникалният Nora Bode Oxy Tone Serum се извършва отличен лимфен дренаж и детоксикация + лифтинг на лицето, шията и деколтето.Успокояващо и охлаждащо въздействие.

Индикации:
-Мимически бръчки
-Загуба на еластичност
-Торбички около очите
-Бледа и отточна кожа
-Целулит

Цена: лице – 45лв
Цена: шия и деколте – 55лв
Цена: пакет /лице, шия и деколте/ – 85лв

 
 

ФУНКЦИЯ OXY spray – КИСЛОРОДЕН СПРЕЙ ЗА ЛИЦЕ

Нежната струя кислород стимулира клетките и имунната система на кожата, редуцира възпленията след микродермабразио или агресивни пилинги и заздравява кожата.
Индикации:
-Подобряване на клетъчния метаболизъм;
-Повишаване на имунитета на кожата;
-Подобряване на кръвната циркулация;

Цена – 25лв

 
 

ФУНКЦИЯ OXY aroma therapy – ФУНКЦИЯ АРОМАТЕРАПИЯ

Кислородна аромотерапевтична инхалация. За тонизиране и енергизиране на цялото тяло. За повече енергия на тялото и душата чрез специално създадени есенциални масла. Абсолютно възстановяване на организма и отлични резултати при главоболие, стрес, безсъние, депресия и др. Процедурата може да се проведе самостоятелно, т.е. само инхалация. Може да се предложи на клиента по време на лицева козметична терапия.Също като довършителна терапия след отслабваща процедура както и за енергизиране след физическа активност.

Цена за 15 мин. – 15лв

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения