Хиалуронов лифтинг – PROFHILO

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.

Нова терапия при отпусната кожа с хидролифтинг ефект

PROFHILO® е нов подмладяващ подход в естетичната медицина, който действа директно върху отпусната кожата. С него се постигат видими резултати, които прогресират във времето.

Съставен е от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация, което го прави биосъвместим.

- 64мг в 2мл концентрат на хиалуроновата киселина – 3 пъти повече хиалурон от използваните от медицината до този момент материали.

Процедурата: – Само 5 точки на инжектиране са необходими за предоставяне на максимален ефект. – Резултата е видим само след 2 сесии (1 месец), като се препоръчват да се направят 2 процедури с интервал между тях 1 месец. – Желаното прогресиращо действие започва да се наблюдава непосредствено още след първата процедура. – Високата концентрация на хиалурон, който се инжектира в по 5 биодинамични точки във всяка от страните на лицето се разпределя в рамките на 4-16 ч. естествено в цялото лице.
Какво ще постигнем?

В резултат от балансираната концентрация с ниско молекулно тегло на хиалуроновата киселина постигаме:

- биорегенериращо действие – стягащ ефект – максимална хидратация

Поради липсата на добавки, PROFHILO® предлага по-голяма безопасност и намалява страничните ефекти.

За повече информация потърсете контакт с нас и д-р Нина Папанчева.

Свържете се с нас на:
0888 805 709
052 600 374

Цена за 1 процедура (спринцовка от 2ml) – 520лв.

За нас