Грижа за тялото

ОСНОВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТОНИЗИРАНЕ, ОТПУСКАНЕ, ОТСЛАБВАНЕ И МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО.

Biosauna
Парната сауна е характерна с високата влажност на въздуха и температура 45 градуса. Тя подобрява кръвообръщението, дихателната дейност, увеличава притока на кислород към клетките и тъканите. Меката топлина, влагата и ароматните масла, отпускат уморените мускули и намаляват стреса.
цена 1ч.- 18 лв., 1 ч. и 30 мин. – 20 лв. запазена сауна за двама – 1 ч.- 24 лв., 1 ч. и 30 мин. – 26 лв.

Vibrosauna
Индивидуална сауна с вибромасаж, аромотерапия, релаксираща музика. Много добър метод за намаляване на наднорменото тегло.
цена 20 лв.

Тангентор

Подводен струен масаж. Прилага се при артрозни и ставни заболявания и възстановяване след физически натоварвания. При антицелулитни програми и програми антистрес.
цена
ед.процедура – 25 лв.
карта за 5 проц. – 100лв.
карта за 10 проц. – 187лв.

Physo-M Bodyformer

Високотехнологична апаратура за моделиране на тялото.
Процесите на миостимулиране спомагат за по-лесно и бързо разграждане на мазнините в проблемните зони. Процедурите са подходящи не само за третиране на наднормено тегло и целулит, но и за оформяне, повдигане и стягане контура на тялото.
цена
ед. процедура – 25 лв.
карта за 15 проц. – 300лв.

 

Антицелулитна и моделираща тялото терапия с Термо/Крио гел и апарат BODY THERM

Терапия за засегнатите от целулит зони с апарат BODY THERM, който механично разбива натрупаните депа. Различните топлинни програми дават възможност да се използва апарата при мек и при твърд целулит. Допълнителното използване на липоразграждащ крем разтваря целулитните натрупвания, разгражда мазнините и елеминира течностите и дава възможност за намаляване трайно на обиколките благодарение на активните съставки кофеин, люта чушка и бръшлян. Завършващият масаж с антицелулитен крио гел, осигурява стимулиране на циркулацията, подобрява еластичността, спомага за възстановяването на тъканите и заглажда кожата.
Препоръчва се да се направят серия от процедури , като честотата и броя се определят индивидуално.

Цена за 1 проц. – 59 лв. /възможност за карти с отстъпка/

Терапия “ Блясък ONGKARA
Ексфолира, почиства мъртвите клетки, заглажда епидермиса, просветлява и изравнява тена, активира кръвообръщението на тялото, като позволява на естествено възстановяващите елементи, комбинирани с цитрусови аромати да повишат настроението, да освежат, да енергизират.
цена 25 лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР