Грижа за краката

Редовният педикюр по всяко време на годината не е лукс, а задължително условие да имаме добро самочувствие, здрави крака и изряден външен вид.
Всякакви протривания на кожата на стъпалата, натрупвания на мъртви клетки, мазоли и напуквания могат да се коригират с подходяща грижа.
От старателно направеният педикюр краката ви ще, бъдат „излекувани” от умората и тежестта, процедура чиято цел е не само естетичен външен вид, а здравословна, релаксираща и отпускаща награда за ходилата ви и приятно изживяване за вас

Класически педикюр без лак – 25 лв.

Класически педикюр с лак – 29 лв.

Мъжки педикюр без лак – 29 лв.

Френски педикюр – 31 лв.

Педикюр с Creative Play Gel – 35 лв.

Педикюр с Shellac – 40 лв.

Френски педикюр с Shellac – 42 лв.

Термолифтинг – 10 лв.

Медицински педикюр – 35-45 лв.

Медицински или козметичен педикюр трябва да се направят правилно. След тази процедура краката, Ви трябва да са красиви и здрави, не би трябвало да усещате болка или дискомфорт. Това е процедура, от която се нуждаят както жените така и мъжете. Тя не се отнася само до рязане и лакиране на ноктите, а до много други здравословни манипулации.
Медицинският педикюр включва обработка на мазоли, кокоши тръни, правилно изрязване на враснали нокти поставяне на шина (барета), обработка на гъбични нокти (премахване на болната част от нокътя и изграждане на нов нокът с гел, който забавя развитието на гъбичките), а също и цялостно почистване на ходилото от цепнатини (рагади) и мъртва кожа (хиперкератоза), както и оформяне на ноктите в правилна и здравословна форма. Следователно, ако искате да решите проблемите, които ви създават краката, можете да се възползвате от нашите услуги, ние подхождаме индивидуално към всеки проблем на нашите клиенти, за най оптимален резултат.

Raw Earth SPA педикюр CND ®

Супер хидратиращ ароматерапевтичен педикюр обогатен с витамини и минерали за красиви, здрави крака. Raw Earth SPA педикюра има затоплящ ефект от водно активиращата се загряваща AHA скраб със захар, вулканична глина и други земни съставки.

Цена 40 лв

Marine SPA педикюр CND ®

Кралят на педикюрите. Луксозна, вдъхновена от морето грижа за краката, която включва 4 фази на ексфолиация с морски пясък, кварц, морска сол и AHA киселини, следвана от подмладяваща маска за крака с морски водорасли, печеляща награди терапия за напукани пети с екстракти от краставици.

Цена 40 лв

Лечение и премахване на: дървен нокът, кокоши трън, мазоли и гъбички с продуктите на GEHWOL

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР