Грижа за косата

AMERICAN CREW – Official Supplier tu Men

НЕ ПРОСТО СТИЛ , А СТИЛ НА ЖИВОТ !!!

Една кехлибарена бутилка преди 17 години вдъхнови стилиста Дейвид Ракуглия да развие идеята си – мъжете искат същото значимо място и внимание в салоните, както жените. Мъжете се нуждаят от продукти,създадени специално за тях AMERICAN CREW отговори на тази потребност.
И все още е единствената салонна марка за коса и тяло само за мъже на световната сцена !

AMERICAN CREW – може да намерите в EXPLOSION !
КУПЕТЕ ЗА ВАШИЯТ САЛОН – ЗА ДА ПОДСИЛИТЕ МЪЖКИЯТ БИЗНЕС В САЛОНА И ДА НАПРАВИТЕ МЪЖЕТЕ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ !

За информация :
0888 805 709
052 600 374

OROFLUIDO – ТЕЧНОТО ЗЛАТО ОТ ПУСТИНЯТА ВРЪЩА ЖИВОТА НА ИЗТОЩЕНАТА КОСА.

Предпочитаните сред хиляди физьори по света OROFLUIDO продукти са вече в EXPLOSION!
Влизат в салоните във Варна, за да задоволят потребностите и на най-взискателните клиенти!

Какво може да направи балансираща комбинация от три вида натурални масла за красотата на изтощена от лятото коса? Да възвърне нейния блясък и виталност, да заздрави косъма и да създаде почти терапевтично удоволствие от разресването й? Да, ако това е серията продукти на Orofluido, съдържащи всепризнатия лидер в грижата за косата – аргановото масло, – в комбинация с кипарисово и ленено масло. Серията чудодейни продукта съдържа екзотичен еликсир, маска за коса, шампоан и балсам, както и спрей за бласък за финално магическо докосване.
Да опиташ, означава да повярваш, е мотото на екзотичната марка, вдъхновена от хилядолетни традиции в грижата за косата. Аргановото, кипарисовото и лененото масло, са високоценени средства за разкрасяване още от времето на Клеопатра. Тази специална селекция носи отпечатъка на тайните похвати за копринено нежна и силна коса, родени в древен Египет, Мароко и средиземноморието. Аргановото масло, наречено „течно злато от пустинята“ е богато на витамин Е и есенциални мастни масла. Заздравява косата. Прави я лека, придава обем и копринена мекота. Благодарение на кипарисовото масло косата получава мекота и обем и става гладка и еластична. Лесното разресване и съкращаването на топлинната обработка със сешоар правят OROFLUIDO предпочитан продукт сред хиляди фризьори по света. Кипарисовото масло има високо съдържание на мастни масла и токоферол – една естествена защита срещу свободните радикали. Лененото масло пък преобразява начина, по който косата улавя и отразява светлината в един впечатляващ блясък.

OROFLUIDO ПРОДУКТИ

Orofluido еликсир е екзотичен еликсир за всеки тип коса. Пленява от пръв поглед с естествената пищност, която обгръща косата. Прави косата копринена, здрава и лесна за разресване. Абсорбира се много лесно и бързо, без да утежнява косата и да оставя следи. Кехлибарената му същност с ванилова основа ще ви пренесе в очарователния свят на ориенталския парфюм. Прилага се на влажна или суха коса.

Orofluido шампоан деликатно измива косата, като я прави лека и блестяща и същевременно запазва структурата й.

Orofluido балсам действа с изплакване за всеки тип коса. Прави разресването изключително лесно, а косата става копринена и елсатична.

Orofluido маска интензивно овлажнява и дълбоко подхранва. Мощно средство за възстановяване на естествената красота. Резултатът се вижда само след няколко употреби.

Orofluido спрей за блясък е завършващият продукт от серията. Невероятно лек и ухаен продукт, който осъществява финалното докосване в лечебния златен ритуал. Прилага се от разстояние от 40 см за най-добър ефект.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАСЛАТА

Арганово масло – течно злато от пустинята.
Наречено така заради зашеметяващата текстура и блясък.
Извлича се от семената на плода Аргания Спиноза, което го прави богато на витамин Е и есенциални мастни масла. Заздравява косата, прави я безкрайно лека и й придава невероятна копринена мекота.

Кипарисово масло – нежен допир на коприна.
Кипарисът е растение, което се отглежда в Египет повече от 4000 години. От него се получава масло с високо съдържание на мастни масла и токоферол, който създава естествена защита срещу свободните радикали. Маслото придава мекота и обем на косата, прави лесно сресването и обработката й и я прави гладка и еластична.

Ленено масло – впечатляващ блясък.
Семената на лена са източник на безценно масло. То покрива и изглажда повърхността на косъма, осигурявайки на косата лесно сресване и оформяне. Резултатът е коса, която улавя и отразява светлината в един невероятен блясък.

ORODLUIDO РИТУАЛИ

Противно на очакваното при наличието на толкова мощни натурални масла, продуктите на Orofluido имат лека, копринена текстура. Тяхната употреба е не просто грижа, а ритуал за красота. От тази есен в салоните у нас вече се предлагат като отделни услуги трите вида процедури, които с различна степен на нежна агресивност се грижат за здравината и копринения блясък на косата:

EXPRESS ритуалът заздравява косата и придава забележителен блясък. Подходящ е за честа употреба.
Стъпки:
Внимателно измийте косата и скалпа с Orofluido Shampoo. Масажирайте с кръгови движения. След това нанесете Orofluido Conditioner по дължините на косата с леки масажни движения за 2 минути, за да проникнат добре различните компоненти. Изплакнете обилно. Завършете процедурите като нанесете Orofluido Elixir върху влажна или суха коса – използвайте върху влажна коса, за да придадете виталност и обем на косата и върху суха коса за блясък и по-добра дисциплина на формата.

INTENSE ритуалът овлажнява и възстановява косата напълно.
Стъпки:
Внимателно измийте косата и скалпа с Orofluido Shampoo. Масажирайте с кръгови движения. След това нанесете Orofluido Conditioner по дължините на косата с леки масажни движения за 2 минути, за да проникнат добре различните компоненти.
Нанесете Orofluido Mask по дължините на косата с леки масажни движения за 4 минути, за да проникнат добре различните компоненти. Загрейте за 10 минути. Нанесете малко количество от Orofluido Conditioner, за да запечатате добре активните съставки. Изплакнете обилно.
Завършете процедурите, като нанесете Orofluido Elixir. Използвайте върху влажна коса, за да придадете виталност и обем на косата и върху суха коса за блясък и по-добра дисциплина на формата.

PREMIUM ритуалът осигурява интензивно лечение и напълно преобразява косата.
Стъпки:
Започнете процедурата с шампоан и балсам, като при първите два ритуала. След това продължете лечението като смесите 5 мл Orofluido Elixir с 30-40 г Orofluido Mask – според косата. Нанесете по дължините на косата с леки масажни движения за 4 минути, за да проникнат добре различните компоненти. Загрейте за 10 минути. Нанесете малко количество от Orofluido Conditioner, за да запечатате добре активните съставки. Изплакнете обилно.

УНИКАЛНИЯТ ПРОДУКТ Uniq 1 – с 10 ДЕЙСТВИЯ ВЪРХУ КОСАТА,Е ВЕЧЕ ПРИ НАС!!!

Дали сте от тези жени, които се отнасят с недоверие към идеята един продукт за коса да се справя с повече от една „отговорност“ едновременно? Ако сте, следващата новина ще ви изненада. Ако не сте – следващата новина също ще ви изненада, приятно.

А какво да кажем за „10 в 1“ ефекта върху косата? От възстановяване на увредената коса, през предпазване от цъфтеж, до уникално лесно разресване, придаване на мекота и блясък, плътност и обем, и още 5 ефекта. Това се оказа възможно за испанската Коломер Груп, собственик на марките Revlon, Orofluido, American Crew и др.

През 2011-та година Коломер Груп лансира иновативна концепция сред фризьорите в салоните за красота в Европа с първата спрей-маска без отмиване с 10 действия – Uniq 1. Продуктът е кръстен на уникалния си ефект, съчетаващ 10 изпитани свойства: 1. Възстановяване на сухата и увредена коса; 2. Защита от наелектризиране; 3. Защита при процедури с нагряване; 4. Моментална мекота и блясък; 5. Защита на боядисани коси (с UVA и UVB филтри); 6. Улеснение при изправяне на косата; 7. Лесно разресване; 8. Дълготрайна прическа; 9. Предпазване на косъма от цъфтеж; 10. Придаване на плътност и обем.

ЕДИН ПРОДУКТ С 10 ЕФЕКТА В ГРИЖАТА ЗА КОСАТА? ДА, ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО!!!

Спрей-маска за коса без отмиване Uniq 1 вече в EXPLOSION !

Продуктът е кръстен на уникалния си ефект, съчетаващ 10 изпитани свойства: 1. Възстановяване на сухата и увредена коса; 2. Защита от наелектризиране; 3. Защита при процедури с нагряване; 4. Моментална мекота и блясък; 5. Защита на боядисани коси (с UVA и UVB филтри); 6. Улеснение при изправяне на косата; 7. Лесно разресване; 8. Дълготрайна прическа; 9. Предпазване на косъма от цъфтеж; 10. Придаване на плътност и обем._

Шеметната скорост, с която Uniq 1 навлезе в салоните в Европа се дължи единствено на безспорното доказателство за уникалността си. Фризьорите използват продукта и клиентите го поискаха. И не искат да се разделят с него. Uniq 1 е подходящ за всякакви коси и при всякакви процедури. С изключително лека текстура е и може да се използва, както при суха и твърда, така и при по-тънка и склонна към омазняване коса. При употреба на влажна коса се впръсква директно в косата, като броят впръсквания зависи от дължината й. При изсушена коса се нанася първо върху дланите, и след като се втрие леко между тях, се нанася по дължината на косата.
„Да опиташ – значи да повярваш“, е мотото на Uniq 1. Защото продуктът няма нужда от друго представяне.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР