FIXER BOTOX

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.

ЗАПАЗЕТЕ МЛАДОСТТА!!!
FIXER BOTOX НАЙ-НОВОТО МЕЗО ВЕЧЕ В EXPLOSION!!!

Бръчките на челото се образуват в следствие на контракциите на многобройните, деликатни мускули, които се съкращават при изразяване на различни емоции.
С напредване на времето, загубата на еластичност и появата на различни признаци на стареене водят до образуване бръчки на местата, където мускулите се съкращават най-силно.
Съществуват няколко начина за профилактика и отстраняване на тези несъвършенства. Един от най-ефективните методи е ботулиновият токсин тип A.
Недостатъци асоциирани с употребата на ботулинов токсин:
-Токсична събстанция
-Несигурни резултати
-Различна продължителност на ефекта
-Редуциране на плътността на кожата след многократна употреба.
-Намалена ефективност след многократна употреба.

И така се появява нуждата от нов не-токсичен продукт за редуциране на дълбочината на бръчките – първата истинска алтернатива на ботулиновия токсин – благодарение на синергичното действие 4 активни съставки: Acetyl hexapeptide 8, Acetyl Hexapeptide 30, DMAE/диметиламино етанол/, Hibiscus esculentus extract
Acetyl hexapeptide 8 е полипептид, широко използван в козметичната медицина заради стягащото си действие. Инхибира /намалява/ предаването на нервните импулси и предизвиква частично и обратимо блокиране на движението на мускулите.
Acetyl Hexapeptide 30 е подобен на хексапептид 8, но по-мощен и с още по-голяма ефективност.
DMAE/диметиламино етанол/ – притежава частичното денатуриращо действие върху градивните структури на колагеновите фибри, предизвиква синтеза на нов колаген. В това се изразява и стягащото действие на диметиламино етанола. Има стимулиращо действие върху фибробластите-ревитализиращ ефект.
Hibiscus esculentus extract – Растение, богато на полифеноли като gallocatechine – антиоксидантно действие
Показания:отпусната кожа, фини и дълбоки бръчки, атонична кожа…
Зони на приложение: Мандибуларна област, нос (връх), гърди (за подобряване състоянието на кожата, ръце (отпусната кожа в областта на трицепса), зона на очния контур, аксили при хиперхидроза, вежди (лифтинг ефект), двойна брадичка.
Протокол:
Минимум 3, максимум 4 сесии през интервал от 7-10 дни.

ЦЕНА:
2мл. – 140лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР