Елегантни и високоефективни терапии Golden skin cavier and Black caviar

BLACK CAVIAR

ТЕРАПИЯ ЧЕРЕН ХАЙВЕР

Източник на енергия, протеини, минерали и микроелементи
Терапията включва кислородно инжектиране с ампула черен хайвер, масаж с мус от червени корали ,маска с активирани въглища*, овлажняващ серум с черен хайвер, крем с черен хайвер!.
Коктейл от минерали, микроелементи, които океанът може да даде на уморената кожа за повече свежест и анти-ейдж ефект. Активно стимулира клетъчния метаболизъм, видимо подобрява еластичността, хидратирането и тонизирането на кожата. *Активираните въглища са дървени въглища, но нямат нищо общо с класическите въглища за барбекю. Те може да се добиват от торф, кафяви въглища, каменни въглища, костилки от маслини, черупки на кокосови орехи или от бамбук. Производственият процес на въглищата, използвани в козметиката, е много сложен. Активираните въглища съдържат 90% въглерод и имат изключително пореста структура и приличат на гъба.
След производството започва активирането на въглищата. Това е операция, при която те се загряват до изключително висока температура и се третират с различни газове, така че остава само много лека и пореста структура. В резултата на това въглищата са силно абсорбиращи и могат да поемат отрови и замърсявания от кожата, причинени от замърсената околна среда. И така, активираните въглища максимално абсорбират замърсяванията от кожата без да проникват в нея..
ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА В НАЛИЧНОСТ !
Вариант 1:
Продължителност 90 мин
Цена 95лв
Вариант 2:
Продължителност 60 мин
Цена 72лв

GOLDEN SKIN CAVIAR Ексклузивни терапии за подобряване дълбочината на бръчките и еластичността на кожата, за дълбока хидратация и лифтинг с помощта на 22 карата чисто злато и хайвер.

Терапия със злато и хайвер за дълбока хидратация
Комплекса от хайвер, злато и хиалуронова киселина помага за поддържането на нивото на влагата, което прави кожата стегната и гладка.
Продължителност 60 мин
Цена 60лв

Лифтинг терапия със злато и хайвер
С комплекса от хайвер, злато, аргинин, имусел, мед и хамамелис трайно се постига бърз лифтинг ефект, образува се хидро депо в кожата, намалява се дълбочината на бръчките.
Продължителност 60 мин
Цена 80лв

Луксозна терапия с 22 карата чисто злато за пълна регенерация на кожата и подобряване на нейната структура
Новаторската комбинация на комплекс от хайвер, дермаксил, злато и мед подобрява структурата на кожата. Дермаксилът стимулира клетъчните връзки към подновяване на кожата и активира синтеза на колаген. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява трансепидермалната дехидратация, като същевременно е високоефективна слънчева защита и придава особен блясък на тена. Медът помага на кожата да запази еластичността и тургора си. Хайверът активира клетъчната обмяна, овлажнява, стимулира комуникацията между клетките и подпомага механизма на възстановяване.
Продължителност 90 мин
Цена 120лв

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР